Bo vardagslyxigt med Plus-Standard

Stena Fastigheters Plus-standard är något för dig som vill bo i en hyresrätt med hög standard.

Stena Fastigheters Plus-standard är en chans för dig som vill bo i en hyresrätt som är renoverad med nytt kök, nytt badrum och nya parkettgolv. När en hyresgäst flyttar ut lyfter vi lägenheten till Plus-standard innan nästa hyresgäst flyttar in. Det gör att du kan bo modernt till en attraktiv hyra – och i samma område där du bor nu. Lägenheten är antingen utrustad med diskmaskin eller förberedd för densamma. Sök en lägenhet med Plus-standard hos oss på Stena Fastigheter nu. Det är värt en flytt.

Vill du veta mer om Plus-standard i just ditt område kontakta gärna din förvaltare.

Kika in i en lägenhet med Plus-standard

Så här kan det se ut i en lägenhet med plus-standard. Material- och produktval är genomgående likvärdiga för lägenheter med plus-standard, men det kan förekomma lokala anpassningar.

Lägenheten har parkettgolv, nymålade väggar och tak samt nya innerdörrar, garderober, karmar och lister. Dessutom är lägenheten utrustad med modern elstandard med nya uttag och strömbrytare. I hallen finns parkettgolv och klinkergolv samt en ny hatthylla. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Köket är nytt och fräscht med vita luckor och mörkgrå bänkskiva. Under köksskåpen finns spotlights, som ger en lyxig känsla. Väggar och tak är nymålade och det sitter vitt kakel över diskbänken. Golvet är i parkett eller klinker. Köket är utrustat med induktionshäll och varmluftsugn, köksfläkt, ny kyl/frys, micro samt överskåp. Dessutom är köket utrustat med diskmaskin eller förberett för densamma.

Badrummet har kaklade väggar och klinkers på golvet. Här finns ett badkar eller en duschhörna med nya armaturer. Badrummet är utrustat med tvättställ, wc-stol och handdukstork. Dessutom är det i badrummet förberett för tvättmaskin.