13 NOVEMBER I Vi tycker att ansvarsfulla och långsiktiga relationer är grunden för ett hållbart samhälle. Där vi bygger våra hus vill vi vara en drivkraft för att hela området ska utvecklas. För att skapa trygga kvarter där människor vill bo och arbeta samarbetar vi med boende, skolor och föreningar.

Inget kan ersätta det personliga mötet. Nu tar vi nästa steg och skapar en dialoglounge i Fisksätra torg. Hit är du välkommen att besöka oss med frågor om ditt boende, framtida utveckling av Fisksätras vision 2030 eller bara för att säga hej. Vi kommer att ha öppet flera dagar i veckan, för att så många som möjligt ska ha möjlighet att besöka oss. Här får du ett smakprov på hur färgstarkt det kan komma att se ut. Varmt välkommen när vi slår upp portarna i januari 2019 .

Ny dialoglounge i Fisksätra torg